Scanenergi organisationen

Scanenergi-koncernen har mere end 15 års erfaring med energioptimeringsløsninger, som forbedrer kundernes konkurrenceevne og gavner miljøet.

Scanenergi fokuserer på energioptimering i mellemstore og store danske virksomheder og organisationer, - private såvel som offentlige. Vi samarbejder således med en bred vifte af kunder på tværs af brancher, hvilket har givet os en solid erfaring på en lang række områder.

Scanenergi Solutions fokuserer på energioptimering af store internationale fremstillingsvirksomheder. Vi hjælper vores kunder med at opnå mindre forbrug, mindre omkostninger, mindre usikkerhed og mindre miljøpåvirkninger. Og vores ydelser har allerede forbedret energieffektiviteten i en lang række brancher, eksempelvis drikkevare- og fødevareindustrien samt tobaksindustrien.

Mange af de anvendte produktionsteknologier er fælles på tværs af brancher, så derfor kan vores holistiske tilgang til energioptimeringer bruges i snart sagt alle brancher.   

Læs mere her

HusetsEnergi er et selvstændigt brand i Scanenergi-koncernen, hvor hovedformålet er at energioptimere private boliger, feriehuse og mindre erhvervsvirksomheder – samt at tilbyde undervisning i energirigtig adfærd til folkeskoler. 

HusetsEnergi hverken anbefaler, markedsfører eller sælger produkter. Uvildig rådgivning er vores eneste produkt. Tilgangen til energioptimering er relations- og netværksbaseret, og netop derfor har vi et tæt samarbejde med lokale forsyningsselskaber, kommuner, lokale håndværkere og lokale pengeinstitutter, når vi hjælper private boligejere med at nedbringe energiforbruget.

Læs mere på www.husetsenergi.dk