Fordelene ved efterisolering blev bekræftet via besøg af HusetsEnergi.

Gurli Arentoft Holm på Lupinvænget i Grindsted havde flere gange tænkt på at få hulmurisoleret, men det var hele tiden blevet ved tanken. Først da hun fik besøg af Energirådgiver Casper Sønnichsen fra HusetsEnergi, skete der noget.
”Jeg får isoleret hulmuren her efter sommerferien, og det glæder jeg mig til. Det har nemlig længe været koldt ved mine to endevægge, så jeg tror helt sikkert, isoleringen kan afhjælpe dette”, fortæller Gurli.


Casper lavede en termografering hos Gurli, og billederne viste, at Gurli havde ret, der kunne med fordel efterisoleres ved endevæggene. ”Faktisk har min nabo også bestilt tid til isolering af deres hulmur, så det gode budskab smitter”, fortæller Gurli.


Udover isoleringen af hulmuren fandt Casper også frem til. at Gurli med fordel kunne efterisolere nogle rør ude i gangen. ”Jeg har selv været i byggemarkedet og købe rørskålene og selv sat dem på. Det var både en meget nem og billig løsning”, fortæller Gurli. Rørskålene er tilbagebetalt på under 1 år, sammenholdt med hvad Gurli sparer på sit elforbrug.


Nogle af de indsatsområder, Casper fandt frem til hos Gurli, kendte hun godt til i forvejen, medens andre var ukendte for hende inden besøget af Casper. ”Jeg synes helt sikkert, at det var et rigtigt godt besøg, jeg havde af Casper, og jeg var meget glad og tryg ved, at tilbuddet kom i stand i samarbejde med mit forsyningsselskab. Jeg har nemlig set tilbud omkring energitjek fra flere steder og tænkt, at jeg skulle have sådan et, men jeg blev opmærksom på, at GEV tilbød det i samarbejde med HusetsEnergi, hvorfor jeg sagde ja tak til det”, slutter Gurli.


Resultater

  • Årlig besparelse på 4.766 kWh eller 2.530 kr.
  • Årlig CO2 besparelse på 0,51 tons.